Marbella, exemple de vergonya aliena i engany a la gent

Fòrum per parlar sobre temes no relacionats amb el doblatge
Respon
Avatar de l’usuari
Woody Allen
Entrades: 11
Membre des de: 11 gen. 2006 17:29
Ubicació: En un indret de Madrid, el nom del qual no vull recordar-me'n, residia un paio que...
Contacta:

Marbella, exemple de vergonya aliena i engany a la gent

Entrada Autor: Woody Allen » 07 abr. 2006 11:37

És estrany que hagin hagut de passar gairebé 15 anys perquè es comenci a ficar la justícia ben a fons en tota la corrupció que hi havia a Marbella, una cosa que tothom que tenia sentit comú ja intuïa, però que o bé passava del tema o bé se sentia fascinat per Jesús Gil i per la gent que l'envoltava, inclosa la inefable \"jet set\", l'aristocràcia en el seu pitjor sentit, vull dir no l'aristocràcia que hi ha sabut portar el seu títol amb dignitat, sinò d'aqueixa aristocràcia egòlatra, vanitosa, exhibicionista i tirànica, la passió de la qual pel diners i el luxe els duu a l'absurd, acertadament satiritzada per en Fellini a \"La dolce vita\".

I tot això ha passat en aquests anys de gilisme. Vaig arribar a dir que mai hi aniria cap a Marbella mentre sigués allà en Jesús Gil com alcalde. I ara, els habitants de Marbella que lamenten públicament el que han fet els del GIL, que no s'oblidin que van ser ells els que el van escollir fins a quatre vegades seguides amb una majoria absoluta, que han creat un paradís fals, que els han enganyat tant que han acabat sent els seus titelles, mentre ell mateix ens hi ha donat de sermons a tothom com si ell fos el més gran dels honrats.

N'esperem que mai més ningú no torni a creure en gent com ell, igualment que amb Berlusconi a l'Itàlia o en Chávez a Venesuela.

És clar que no hi parlarè d'el que ell va fer a l'Atlètic de Madrid, ara presidit per un senyor més sensat, en Enrique Cerezo.

Respon